Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het nu met zwangere vriendin Jan Dulles

Zo gaat het nu met zwangere vriendin Jan Dulles

Nieuws

29 juni 2021, 14:27

Caroline, de vriendin van 3JS-zanger Jan Dulles, geeft een update over haar zwangerschap. Trots laat ze aan Shownieuws haar zwangere buik zien.

Shownieuws spreekt haar bij het BN'er-event Friends of the Brands, waar ook Leontine en dochter Jada zijn geweest, en ze laat weten dat ze bijna op de helft is van haar zwangerschap. Toch heeft ze nog altijd een dubbel gevoel bij de zwangerschap: "Het is heel dubbel natuurlijk, maar we zijn er heel blij mee." Maar "het verdriet is natuurlijk nog heel dichtbij", aldus de vriendin van Jan.

Het hele gesprek met Caroline is in de video bovenaan te zien.

Jan en Caroline verwachten in december hun dochtertje. Het is dan exact een jaar nadat hun dochtertje Donna na slechts drie maanden overleed. Dus extra emotioneel voor het stel.

Emotioneel gesprek

Bart Ettekoven en William Rutten belden in de Shownieuws Podcast met Jan om te praten over de verwachte gezinsuitbreiding. Dat emotionele gesprek met Jan hoor je in de de Shownieuws Podcast #23 vanaf minuut 29:00.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.