Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het nu tussen Janice Blok en Donny Roelvink

Nieuws

23 feb 2022, 14:34

Janice Blok en Donny Roelvink maakten in oktober bekend dat het over en uit is tussen de twee. Volgens Janice zijn ze als goede vrienden uit elkaar gegaan. Voor de camera van Shownieuws vertelt ze hoe het contact nu is tussen haar en Donny.

"Ik heb geen contact meer met mijn ex. Nee, nee, nee, nee...We hebben wel dingen afgerond voor het huis, maar om iets los te kunnen laten is het altijd wel fijn als je dan ook geen contact hebt. Want dan kan je het echt afsluiten en je weer focussen op andere dingen", vertelt Janice bij de opnames van De Alleskunner VIPS. Of ze inmiddels weer openstaat voor een nieuwe man in haar leven, is in de video bovenaan de pagina te zien.

Janice vertelde eerder al in haar eigen podcast Fucked Up Social Life dat de liefdesbreuk een pittige periode voor haar was en dat ze ervoor naar een relatietherapeut is geweest. "Donny en ik zijn sinds kort uit elkaar en dat kwam als een soort van klap bij iedereen binnen," aldus Janice. "Tegen mij werd altijd gezegd: 'jullie waren zo leuk, jullie waren zo perfect, jullie waren echt een team.' Maar omdat ze best wel grote delen missen, was het voor de mensen online erg verwarrend." Meer is in de video hieronder te zien:

Janice Blok openhartig over breuk met Donny Roelvink
1:31
Janice Blok openhartig over breuk met Donny Roelvink

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.