Terug

Volg Shownieuws

Zo kwam Donny Roelvink erachter dat het mis was

Nieuws

19 dec 2022, 21:51

Tijdens Missie 538 komen de dj's van Radio 538, luisteraars en vrienden van het station in actie om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Maandag belde de mannen van 538 met Donny Roelvink, die enkele dagen geleden geconfronteerd werd met de diagnose teelbalkanker.

Inmiddels is Donny geopereerd en kijkt hij met volle moed naar de toekomst. Hoewel het erop lijkt dat er geen uitzaaiingen zijn, was het flink schrikken voor de jongste zoon van Dries. In de video bovenaan de pagina laat Donny weten wat hij enkele weken geleden voelde. In eerste instantie had hij niet verwacht dat er iets aan de hand was.

Donny geeft de luisteraars dan ook mee dat je goed moet luisteren naar je lichaam. "Ik denk dat we heel streng naar ons lichaam moeten luisteren, en ook al heb je een klein gevoel van er klopt iets niet, ga dan gewoon lekker naar de huisarts. Laat het gewoon even controleren."

In onderstaande video is te zien hoe vader Dries reageerde op het nieuws van Donny.

Dries Roelvink reageert op teelbalkanker zoon Donny
1:40
Dries Roelvink reageert op teelbalkanker zoon Donny

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.