Terug

Volg Shownieuws

'Zo lang kennen André Hazes en zijn 'nieuwe' Sarah elkaar'

Nieuws

10 okt 2022, 14:45

André Hazes en de dame met wie hij afgelopen weekend naar Dubai is afgereisd, Sarah Salah, kennen elkaar nu ongeveer twee maanden, aldus Privé maandag.

De twee zouden elkaar op 12 augustus hebben ontmoet in de Harbour Club in Vinkeveen. Sindsdien zouden ze regelmatig met elkaar hebben afgesproken en dat kon in alle rust, want Sarah is dus pas afgelopen weekend voor het eerst met de zanger samen gespot, zo bleek uit beelden die Yvonne Coldeweijer online zette.

"André Hazes is vlak voor de première van zijn documentaire er nog even tussenuit gepiept", vertelde Bart Ettekoven zaterdag in Shownieuws. " (...) Er kwam een filmpje van Yvonne Coldeweijer online vandaag en daarin zagen we André zitten met een dame. We vragen ons natuurlijk allemaal af of dit de nieuwe mevrouw Hazes is." Bart zegt vervolgens in de video boven dit artikel dat hij denkt dat het niet zomaar een passagier is: "Hij laat haar wel op zijn telefoon kijken, dat doe je niet zomaar bij een wildvreemde passagier die toevallig naast je komt zitten. (...) Ik denk wel dat het een dame is die hij kent, maar of het zijn nieuwe liefde is weet ik niet."

Rachel, de moeder van André, is in ieder geval helemaal fan van de 'nieuwe' Sarah, want wie op de Instagram-pagina van Sarah kijkt, ziet dat Rachel op verschillende berichten van haar heeft gereageerd. Ook laat ze veel hartjes en vlammetjes achter in de commentaren. Privé schrijft dat Rachel en haar vermeende nieuwe schoondochter elkaar ook al hebben ontmoet.

Documentaire

Inmiddels zijn de allereerste beelden van de langverwachte documentaire over het leven van André Hazes vrijgegeven. In de promo (zie de video hieronder) is onder meer te zien dat de zanger emotioneel vertelt dat hij "een heel fucking groot probleem had". En in een ander fragment zegt hij: "Als ik nu niet meer wakker word, vind ik het echt helemaal prima."

Eerste beelden langverwachte documentaire André Hazes
0:24
Eerste beelden langverwachte documentaire André Hazes

Alcohol en drugs

Hazes is gedurende veertien maanden lang gevolgd door een cameraploeg om zo zijn leven vast te leggen. In de documentaire gaat het onder meer over de problemen die de 28-jarige zanger heeft gekend in relatie tot alcohol en drugs, maar ook over het overlijden van zijn vader en de invloed die dat had op zijn relatie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne.

Deze zomer gingen er geruchten dat een mogelijk nieuwe verloving tussen Hazes en zijn ex Monique Westenberg een onderwerp zou zijn in de documentaire, mede omdat de twee samen op vakantie gingen naar de Verenigde Staten en Thailand. Westenberg gaf in een interview met LINDA. echter te kennen dat er geen sprake is van een hereniging tussen haar en de zanger. In december 2020 vroeg Hazes Westenberg, met wie hij samen zoontje André heeft, al eens ten huwelijk. Een paar maanden later werd de relatie en dus de verloving echter beëindigd.

Monique spreekt over roddels relatie André
0:58
Monique spreekt over roddels relatie André

Aanvankelijk zou ook Sarah van Soelen, de vrouw voor wie Hazes zijn verloving met Westenberg verbrak, te zien zijn in de documentaire. Na de breuk tussen de twee een paar maanden later gaf zij te kennen niet meer mee te willen werken aan de documentaire. In een interview met RTL Boulevard gaf Van Soelen later aan haar ex-partner "het allerbeste te wensen" en te hopen dat het "goed met hem gaat".

(screenshot: Instagram Life of Yvonne)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.