Terug

Volg Shownieuws

Zó zag Karel Gerlach (van Goldband) er jaren geleden uit

Nieuws

6 mei 2023, 14:58

Sinds dat Goldband hit naar hit scoort, staan de mannen volop in de publiciteit. Binnen no time werd de groep immens populair. Vooral bandlid Karel Gerlach staat nogal in de belangstelling. Maar hoe zag hij er eigenlijk jarengeleden uit, toen hij nog niet bekend was?

De Haagse band weet met nummers als 'Noodgeval', 'Stiekem' en 'Witte was' telkens weer het dak eraf te blazen. Hoewel de band pas sinds 2019 bestaat, kennen de drie heren elkaar al ontzettend lang. In het verleden gingen Boaz, Mila en Karel namelijk geregeld mee met hun vaders naar de bouw.

Op latere leeftijd gingen de drie zelf, net als hun vaders, ook aan de slag als stukadoors. De naam van de band is dan ook een verwijzing naar hun vorige beroep. Het stucgips dat de jongens destijds gebruikten, zou de naam 'Goldband' hebben.

Boaz, Milo en Karel staan echter niet alleen in de belangstelling vanwege hun muziek. Zo krijgen de heren regelmatig aandacht vanwege hun drugsgebruik én vanwege hun liefdesleven. Sinds een aantal maanden is Karel erg gelukkig met Maan. Onlangs hintte hij zelfs nog op baby's met de zangeres. Bekijk de video bovenaan de pagina voor de beelden.

In onderstaande berichten is te zien hoe Karel er een aantal jaar geleden uitzag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.