Terug

Volg Shownieuws

Zo ziet de droombruiloft van Montana Meiland eruit

Nieuws

12 okt 2022, 15:10

Montana kan niet wachten om te trouwen. Nadat ze haar zusje maxime heeft zien trouwen kriebelt het nog meer bij de vrolijke blondine...

Hoewel Montana en haar vriend Dirk nog altijd op zoek zijn naar een koopwoning, heeft ze haar gedachte nu toch wel bij hele andere zaken. Een huis heeft nu geen prioriteit. "Ik vind die energieprijzen zo’n dingetje! Ik ben dan toch wel blij dat ik een appartement heb", laat ze weten aan weekblad Weekend.

Op dit moment is het eerst een grote droom om te trouwen. Op de bruiloft van Maxime heeft ze nog het bruidsboeket gevangen, dus een bruiloft moet er nu toch wel echt van komen. De beelden hiervan zijn te zien in de video bovenaan de pagina.

Montana en Dirk zijn inmiddels alweer acht jaar samen, maar Dirk heeft haar nog steeds niet officieel ten huwelijk gevraagd. Toch praten de twee er wel over. "Na de bruiloft van mijn zusje en andere mensen om ons heen, hebben we het er ook over, ja”, geeft Montana toe aan het weekblad. Maar anders dan bij de bruiloft van Maxime, zal er op de bruiloft van Montana en Dirk waarschijnlijk geen camera’s aanwezig zijn. "Want als je het doet, dan moet je het wel allemaal laten zien."

Dit wil niet zeggen dat het koppel niet gaat uitpakken. De twee zijn namelijk van plan om misschien wel twee feesten te geven. De moeder van Dirk is namelijk Pools en woont ook in Polen. Claire en Vivé zullen het in ieder geval geen probleem vinden om weer prachtige jurkjes te passen. Zie onderstaande video voor hilarische beelden van de dochters van Maxime toen ze jurkjes gingen passen voor de bruiloft van hun moeder.

Bruidsjurkjes passen met Claire en Vivé
8:15
Bruidsjurkjes passen met Claire en Vivé

Eind juli trouwden Maxime en haar liefje Leroy. Hoe Maxime er destijds uitzag zie je in onderstaande video.

Dit waren de DRIE bruidsjurken van Maxime Meiland
2:01
Dit waren de DRIE bruidsjurken van Maxime Meiland



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.