Terug

Volg Shownieuws

Zo ziet de vrouw van Lionel Messi eruit

Nieuws

19 dec 2022, 14:18

Lionel Messi is zondag gekozen tot beste speler van het WK voetbal in Qatar. De 35-jarige Argentijn had met zeven doelpunten en drie assists een groot aandeel in de derde wereldtitel van zijn land. Messi kreeg de Gouden Bal voor beste speler van het toernooi. Niet alleen de sterspeler, maar ook zijn gezin is uiteraard door het dolle heen.

Messi, goed voor een geschat inkomen van ruim 110 miljoen euro per jaar, is sinds de zomer van 2017 getrouwd met zijn grote liefde Antonella Roccuzzo. Het stel heeft drie zoons: Thiago, Mateo en Ciro. En sinds de sterspeler voetbalt voor Paris Saint-Germain wonen ze in de Franse hoofdstad.

Messi nam de wereldbeker zondagavond mee naar bed. De Argentijnse aanvoerder plaatste uren na de gewonnen WK-finale tegen Frankrijk op Instagram een foto van de wereldbeker op zijn nachtkastje in zijn hotelkamer. "Ik heb hier zo vaak van gedroomd, ik wilde dit zó graag", schreef Messi op sociale media. "Ik kan nog steeds niet geloven dat het nu echt zo is." Zijn zoons namen als aandenken een stukje van het net van één van de doelen in het Lusail-stadion mee.

De 35-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain maakte op zijn vijfde WK zijn erelijst compleet. Messi won vrijwel alle mogelijke prijzen met FC Barcelona en Argentinië, maar de wereldtitel ontbrak nog. In een spectaculaire finale in Qatar, die via strafschoppen werd beslist, pakte de Argentijn de trofee die hij nog miste. Messi scoorde zeven keer op het toernooi en werd gekozen tot beste speler van het WK.

Alles over binnenlandse- en buitenlandse sterren en crime zie je dagelijks rond 23:00 uur in Shownieuws. Hieronder is de recente uitzending te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.