Terug

Volg Shownieuws

Zoon Peter R. de Vries weer aan het werk

Zoon Peter R. de Vries weer aan het werk

Nieuws

20 sep 2021, 09:26

Royce de Vries, de zoon van misdaadverslaggever Peter R. de Vries, heeft zijn werk als advocaat maandag weer opgepakt. Hij legde zijn werk in juli neer vanwege de aanslag op zijn vader in het centrum van Amsterdam. Op 15 juli overleed de misdaadverslaggever aan zijn verwondingen.

"Fijn om weer aan de slag te kunnen. Dank aan mijn kantoorgenoten van @DeVriesKasem en bevriende advocaten buiten ons kantoor voor het waarnemen van mijn dossiers", schrijft de 32-jarige De Vries op Twitter.

Peter R. de Vries werd op 6 juli neergeschoten na een opname van RTL Boulevard. Sinds het overlijden van zijn vader had Royce niet meer gewerkt als advocaat, maar stond hij wel de familie van Nicky Verstappen bij. Hij ging mee naar de zitting in het hoger beroep in de zaak tegen Jos B. Die kreeg eerder 12,5 jaar cel opgelegd. Het 11-jarige jongetje verdween in 1998 tijdens een zomerkamp op de Brunssummerheide in Limburg. Peter R. de Vries heeft de familie van de jongen decennialang bijgestaan.

Afscheid

Donderdag 22 juli vond de uitvaart van Peter R. de Vries plaats. Bij het afscheid waren ook veel bekende Nederlanders aanwezig. Onder anderen John, Johnny en Linda de Mol, Nikkie Plessen en Jeroen Pauw behoorden tot de genodigden van de dienst in besloten kring. Je ziet het in de video bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.