Terug

Volg Shownieuws

Miljuschka Witzenhausen deelt vervelend nieuws over zoontje

Nieuws

7 juli 2024, 10:21

Miljuschka Witzenhausen, die eerder nog openhartig was over haar vader (zie video), deelt vervelend nieuws over haar zoontje. Zoontje Rembrandt heeft namelijk zijn been gebroken tijdens een potje voetballen.

Dat deelt Miljuschka in haar nieuwsbrief. Rembrandt is geopereerd en moet nu nog even afwachten. "Gelukkig zijn de vooruitzichten goed", aldus de tv-kok.

Nieuwe uitdaging

Onlangs had Miljuschka groot nieuws. Ze gaat tijdelijk aan de slag voor de ochtendshow Mattie & Marieke op Qmusic. Ze vervangt vanaf begin september Marieke Elsinga, die dan met zwangerschapsverlof gaat.

Miljuschka heeft nog geen eerdere radio-ervaring. De presentatrice begon haar carrière bij tv-muziekzender TMF. De laatste jaren is ze vooral actief als tv-kok en culinair expert. "Ik voel mij vereerd dat ik de komende maanden de plek van Marieke bij Qmusic mag innemen", zei Miljuschka, die begin dit jaar al eens als sidekick van Mattie Valk te horen was.

Onlangs was Miljuschka nog samen met Mr. Frank Visser te gast in Chateau Meiland VIPS. Je ziet het in de video hieronder.

Miljuschka Witzenhausen en mr. Frank Visser in Chateau Meiland VIPS
1:22
Miljuschka Witzenhausen en mr. Frank Visser in Chateau Meiland VIPS

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.