Terug

Volg Shownieuws

Zus: Dusty had zware hersenoperatie

Zus: Dusty had zware hersenoperatie

Nieuws

26 juli 2021, 13:37

De zus van Ex On The Beach-deelnemer Dusty komt met een nieuwe update over haar broer die vorige week dinsdag ernstig gewond raakte door zijn scooterongeluk.

In een filmpje op Instagram (zie video hierboven) vertelt ze dat haar broer meerdere hersenbloedingen heeft gehad en inmiddels een zware herenoperatie achter de rug heeft. Hij is volgens haar wel buiten levensgevaar en ook wordt hij niet meer kunstmatig in coma gehouden. Bovendien ligt hij ook niet meer aan de beademing.

Coma

Temptation-Sonny was dinsdag met Dusty naar het strand geweest en vertelde aan Shownieuws wat er is gebeurd. "Dusty en ik waren in Bloemendaal, om een borrel te drinken, wat dingen te bespreken en dat groepje werd wat groter. Aan het einde van de avond was het mooi geweest. Dusty is weggegaan en ik ben het strand gaan schoonmaken. Hij heeft op weg terug een ongeluk gekregen met de scooter. Dusty ligt op dit moment in het ziekenhuis en is zwaargewond. Hij wordt in coma gehouden omdat hij een zwelling in zijn hersenen heeft. Die moet afnemen. De aankomende dagen worden cruciaal.”

EOTB-Dusty ernstig gewond na ongeluk
0:29
EOTB-Dusty ernstig gewond na ongeluk

Sonny ontkent dat Dusty dronken op de scooter zou hebben gezeten. "We hebben niet extreem veel gezopen. Er is wel wat gedronken, maar ik durf niet te zeggen of het te veel was."

Sonny emotioneel: 'Dusty vecht voor zijn leven'
0:33
Sonny emotioneel: 'Dusty vecht voor zijn leven'

(foto header: Instagram thedustycream.nl)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.