Terug

Volg Shownieuws

Zwangere Floor Jansen geëmotioneerd na staande ovatie

Nieuws

1 mei 2023, 14:47

Floor Jansen was diep geraakt door de staande ovatie die ze kreeg van haar publiek tijdens haar optreden in de Johan Cruijff ArenA, die daar het voorprogramma verzorgde van metalband Metallica. "Dit was prachtig", zegt ze. Dat meldt het AD.

Tot grote teleurstelling van fans zegde de metalband helaas af vanwege 'onvoorziene omstandigheden'. "De mogelijkheid om voor meer dan 50.000 fans in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam te spelen in het voorprogramma van Metallica, is een enorme eer. Ik kan niet wachten om mijn muziek met de fans te delen en Metallica te zien optreden", laat de zangeres desgevraagd aan het dagblad weten.

Pieken en dalen

Het waren bewogen jaren voor Floor. Eerder vocht ze tegen borstkanker en daarna raakte ze in verwachting van haar tweede kindje (meer hierover bekijk je in de video hieronder).

Ronald spreekt openhartige Floor Jansen
1:57
Ronald spreekt openhartige Floor Jansen

"Vorig jaar kreeg ik borstkanker. En nu ben ik zwanger", zei de zangeres in haar show voorafgaand aan het daverende applaus. Door de heftige emoties die het applaus bij haar losmaakte, liep de geëmotioneerde Floor even naar de coulisse. "Ik had niet verwacht dat ik zo'n warm welkom zou krijgen." Ze vervolgt: "Als ik nu kon drinken, had ik een fles gedronken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.