Terug

Volg Shownieuws

Zwangere Loes van Delft opgenomen in het ziekenhuis

Nieuws

13 nov 2021, 15:18

Loes van Delft, die samen met Douwe Bob een kindje verwacht, ligt in het ziekenhuis. De kunstenares heeft te kampen met Hyperemesis gravidarum (HG), een ernstige vorm van zwangerschapsbraken. Dat laat ze zaterdag weten op Instagram.

Vlak nadat Van Delft zwanger bleek, werd ze ernstig ziek. Acht maanden later is ze nog altijd niet de oude. "Ik heb letterlijk alle kwalen (dit zou je niet eens "kwalen", maar "klappen in het gezicht" moeten noemen), mogen ervaren en man wat kan een mens zich slap, verloren, uitgeput en machteloos voelen", schrijft ze.

"Jezelf omdraaien in bed en al moeten overgeven van je zojuist gewassen dekbed. Gordijnen dag en nacht dicht omdat het licht te fel is. Overgeven om een slokje water. Jezelf niet meer kunnen wassen omdat dat teveel energie kost. HG. Wat ben jij een gemene duivel."

Steun

Ze is blij voor alle steun uit haar omgeving. "Ik heb de allerliefste engelen om mij heen. Op momenten dat ik het niet meer aankon fysiek en of geestelijk, heeft mijn familie me er doorheen gesleept. Wat een respect en ongekend veel liefde heb ik voor hen, en van hen mogen ontvangen."

Een maand geleden maakte Van Delft bekend in verwachting te zijn van een meisje. Eind juli werd duidelijk dat Douwe Bob en zij een kindje verwachten (zie video bovenaan). De zanger liet destijds weten dat de twee geen relatie hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.