Terug

Volg Shownieuws

Zweedse Inspectie start onderzoek naar luchtvaartrel Nikkie Plessen

Nieuws

10 mei 2022, 22:55

De Zweedse overheid doet officieel onderzoek naar wat zich heeft afgespeeld in de privéjet van Nikkie Plessen.

Transportstyrelsen, de Zweedse overheidsinstelling in Zweden die gaat over de verkeersveiligheid voor het weg-, lucht-, zee- en spoorwegvervoer laat aan Shownieuws weten dat zij het onderzoek vanuit Nederland hebben opgepakt.

Vliegtuigrel

Nikkie raakte eind april in opspraak toen zij een foto deelde waarop haar 7-jarige zoontje Alain op schoot zat bij zijn vader achter het stuur in het privévliegtuig van het gezin. De Inspectie Leefomgeving en Transport nam de zaak erg serieus, maar omdat het vliegtuig in Zweden is geregistreerd en door een Zweedse luchtvaartmaatschappij wordt geëxploiteerd moest het onderzoek in Zweden verder worden opgepakt.

De ILT heeft vervolgens de Zweedse luchtvaartautoriteit gevraagd om nader onderzoek te doen en maatregelen te nemen. Zweden is nu officieel met het onderzoek gestart.

Reactie Ruben Bontekoe

Vorige week reageerde de man van Nikkie, Ruben Bontekoe, op het incident. In een statement aan RTL Boulevard reageerde Bontekoe op de ophef die eerder ontstond. "Ik heb zo’n 20 jaar mijn vliegbrevet en heb in die periode tegen de 1500 vluchten gemaakt zonder enig incident of zelfs enig rapport. Ik neem vliegveiligheid uitermate serieus en hou mij altijd aan alle veiligheidsregels."

In de video bovenaan de pagina wordt de vliegtuigrel besproken in Shownieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.