Terug

Volg Shownieuws

André Hazes steekt dikke middelvinger op

Nieuws

4 okt 2022, 15:47

André Hazes heeft eindelijk weer eens een bezoekje gebracht aan zijn tatoeëerder Joey. En dat werd wel eens tijd, want volgens Joey is hij al jaren bezig met de Rocky-tatoeage die hij op het linkerbeen van de zanger heeft gezet en die dus nog steeds niet af is...

"Al 5 jaar bezig met z’n Rocky-been. Jammer dat hij steeds niet kan..😂😂😂 ", schrijft de tatoeëerder bij onderstaande foto, waarop te zien is dat André zijn middelvinger opsteekt.

De zanger deelde al eerder kiekjes van de Rocky-tattoo. "Mijn hele linkerbeen wordt vol getatoeëerd met beelden uit de Rocky-films. Rocky is altijd al belangrijk geweest voor mij en als ik van 1 iemand fan ben is het Stallone wel. Deel 1 staat erop nu!💪🏼", schreef hij bij onderstaande foto in 2018:

Documentaire

Onlangs werd bekend dat de langverwachte Videoland-docu over de roerige jaren van André Hazes vanaf 20 oktober te zien is. "Twee jaar lang ben ik gevolgd in misschien wel de moeilijkste periode uit mijn leven. Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken", zei Hazes op Instagram over de vijfdelige docuserie, die zijn voor en achternaam als titel draagt.

Is Nederland klaar met Hazes?
1:14
Is Nederland klaar met Hazes?

Moeder Rachel Hazes reageerde onder het Instagram-bericht van haar zoon en zegt te weten "hoe diep" hij heeft gezeten. "Soms moet je van ver komen om te beseffen hoe mooi het leven wel kan zijn. Ik ben zo ongelofelijk trots op jou schat", aldus Rachel. "Wat je overwonnen hebt en hoe je weer in het leven staat. Ik denk dat niemand zich kwetsbaarder op had kunnen stellen door dit allemaal met het publiek te delen."

Zo populair is de Hazes familie
1:15
Zo populair is de Hazes familie

In de docu staan de problemen met verslavingen die Hazes in zijn leven heeft gekend centraal. Deze zomer ging het gerucht dat een hereniging met Monique Westenberg, de moeder van zijn kind André, een onderwerp zou zijn. Zij ontkende echter weer samen te zijn met de zanger.

Monique spreekt over roddels relatie André
0:58
Monique spreekt over roddels relatie André

Meer video's over André en Monique:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.