Terug

Volg Shownieuws

André van Duin was bang voor reacties op nieuwe liefde

Nieuws

30 mrt 2022, 14:29

André van Duin heeft een behoorlijk openhartig gesprek gehad met Ruud de Wild. Zo vertelt de komiek in Ruuds podcast RAUW dat hij zich zorgen maakte over hoe iedereen zou reageren op het feit dat hij een nieuwe vriend heeft.

De 75-jarige André heeft een moeilijke tijd achter de rug. Zijn echtgenoot Martin overleed begin 2020 aan de gevolgen kanker. Gelukkig zorgt Fernando weer voor een lach op het gezicht van hem.

Toch was hij wel een beetje nerveus over hoe mensen zouden reageren, bekent de verliefde komiek aan Ruud. "Het is toch wel een experimentje hoe mensen daar dan op reageren. Het (de dood van Martin, red) is toch pas twee jaar geleden? Hoe lang moet je rouwen?"

Ondanks dat Fernando André weer gelukkig maakt, vergeet hij Martin nooit. "Martin hangt nog door mijn hele huis heen. Overal staan nog foto's en dingetjes. Maar dat gaat zich vanzelf zetten en slijten... Nou ja, slijten doet het nooit."

Het mooie gesprek met André in RAUW is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Onlangs was André te gast in Linda's Wintermaand en daar emotioneerde hij de kijkers met zijn verhaal. Waarom? Je ziet het in de onderstaande video.

Zo was de jeugd van André van Duin
4:33
Zo was de jeugd van André van Duin

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.