Terug

Volg Shownieuws

Anny Schilder reageert op pikante seks-opmerking

Nieuws

19 okt 2021, 17:06

Anny Schilder was lange tijd één van de meest spraakmakende gasten in Ranking The Stars. Haar opmerkingen zorgden bij de deelnemers, maar zeker ook bij de kijkers, voor veel hilariteit. Met namen die over haar seksleven is Anny zelf ook bijgebleven, zo vertelt de Volendamse in Veronica Superguide.

'Wie experimenteert het meest in bed?', was ooit één van de vragen tijdens Ranking The Stars. Anny, die toen in het panel zat, gaf toen het inmiddels beruchte antwoord: "Ik blijf liggen, maar ze mogen alles met me doen."

Het antwoord bleef de zangeres lang achtervolgen, maar zelf zit ze daar niet zo mee. "Ik vond het eerlijk gezegd ook wel grappig. Ik kan wel proberen om beter op te letten en wat meer na te denken voordat ik er iets uit floep, maar dat zit niet in me."

Paling

Op de vraag hoe het nu écht met Anny's seksleven zit, laat ze aan Veronica Superguide weten: "Nou, ik ben ook jong geweest, hè. Mijn kinderen zijn niet van een paling gekomen, laat ik het zo zeggen."

Optreden

Eind 2019 gaf Anny samen met BZN-collega Jan Keizer hun afscheidsconcerten (zie video bovenaan). Jan besloot ook helemaal te stoppen met optreden, maar Anny wilde nog doorgaan; solo of met een andere zangpartner. Toch liet de zangeres eerder dit jaar weten alsnog definitief te stoppen met het geven van shows. "Weet je, onze doorbraak met Mon Amour is dit jaar precies 45 jaar geleden. Eigenlijk een mooi moment om te zeggen dat het klaar is", vertelde ze in Weekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.