Terug

Volg Shownieuws

Bachelor-winnares Merel neemt drastisch besluit

Nieuws

21 juni 2022, 16:42

Het is alweer een tijdje geleden dat Merel de laatste roos van Thomas aan nam in De Bachelor. Ondanks dat de twee tot op heden gelukkig zijn met elkaar, neemt Merel een drastisch besluit.

Het lijkt erop dat de media-aandacht Merel te veel wordt. De brunette heeft besloten om zich even terug te trekken op social media. Ze laat weten er even genoeg van te hebben.

“Ik krijg zoveel berichtjes op een dag en ik merk dat ik door al die meningen en reacties mezelf uit het oog verlies. En dat elke mening van iedereen maar in mijn hoofd blijven zitten en ik dat meeneem en niet goed los kan laten. Je wilt reageren, maar ook weer niet en dat ervaar ik als best zwaar.” Vervolgens laat ze weten even te stoppen met social media, zodat ze zich kan focussen op haar passie.

“Dat is iets wat ik me de afgelopen week heb beseft. Het is niet te bevatten hoeveel impact (positief, maar ook negatief) een reality programma op je hele leven heeft. En ik wil mezelf daarin terugvinden. Mijn passie is tandheelkunde en daar wil ik me op focussen, daar haal ik mijn geluk uit. Net zoals ik dat haal uit lieve fijn mensen om me heen. Daarom trek ik me wat meer terug van de social media en focus ik me op het afstuderen om mijn passie na te jagen. Ik hoop dat jullie dat begrijpen. Heel veel liefs.”

Opvallende tandartsafspraak

Het is duidelijk dat tandheelkunde Merels passie is. Onlangs lag Thomas zelf in de tandartsstoel bij zijn vriendin Merel. Zie het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.