Terug

Volg Shownieuws

Bas Smit reageert op hevige kritiek

Nieuws

27 juni 2024, 19:47

Bas Smit is onlangs naar Pinkpop geweest (zie video van de laatste dag) en stond daar backstage bij het optreden van Ed Sheeran. De influencer deelde daar een bericht over op sociale media. Hij ontvangt daarop alleen bakken met kritiek.

“Nee hoor. Jullie eerste keer Pinkpop moet nog komen. Dit is gewoon als VIP aan de rand van het podium staan en thuis of in een hotel slapen. Dat is heel wat anders…”, zo valt er onder meer te lezen onder het bericht.

Iemand anders schrijft: "Als je het Pinkpopgevoel ervaart sta je tussen de mensen. Eet je staande en wacht je in de rij voor de plee. Dat is Pinkpop. Niet backstage met een VIP-bandje. Klinkt ik nu jaloers? Wellicht. Maar ik stond ertussen en moest huilen bij dit liedje omdat iedereen om me heen meezong."

Tekst gaat verder onder Instagram-bericht.

Reactie Bas

Bas reageert daarop in een filmpje met: “Ik heb even een verzoekje, want ik merk dus dat ik dingen helemaal niet handig doe, want het schijnt dus dat er voor heel veel dingen hele moeilijke regels zijn, zoals naar Pinkpop gaan.”

Hij vervolgt met: “En Pinkpop? Ja, daar hoor je gewoon drie dagen in een tent te slapen, in de bagger te gaan staan en als je dat niet hebt gedaan, dan heb je Pinkpop niet gedaan. Nou, dat wist ik niet. Gewoon niemand had dat even tegen me gezegd. Laat me alsjeblieft even elke keer weten hoe het nou precies moet, want ik weet het soms ook niet. Fijne dag!” Vloeiend Italiaans

Naast een festivalletje zijn Bas en zijn vrouw Nicolette ook niet vies van een mooie vakantie. Onlangs was het stel nog in de Italiaanse stad Venetië, waar Nicolette in vloeiend Italiaans eten bestelde (zie video onderaan).

"Fijn dat Nicolette zo goed Italiaans spreekt. Door haar verleden. Door datzelfde verleden spreekt ze overigens zeven talen vloeiend', zo schreef Bas grappend bij de video. Hij vroeg: "Hoezo spreek jij zo goed Italiaans Nicolette?" De presentatrice antwoordde, terwijl ze haar zonnebril naar beneden deed: "Ver verleden."

Nicolette van Dam spreekt vloeiend Italiaans
0:33
Nicolette van Dam spreekt vloeiend Italiaans

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.