Terug

Volg Shownieuws

Benedict Cumberbatch grapt over Oscars-klap Will Smith

Nieuws

8 mei 2022, 17:11

Benedict Cumberbatch heeft tijdens zijn Saturday Night Live-presentatie een grap gemaakt over de klap die acteur Will Smith tijdens de Oscarceremonie in maart uitdeelde aan komiek Chris Rock toen hij een grap over Wills vrouw Jada Pinkett Smith maakte. Cumberbatch refereerde daar zaterdagavond aan toen hij over zijn eigen rol tijdens de Oscars sprak.

Dr. Strange in the Multiverse of Madness

De Britse acteur is momenteel te zien in de bioscoop in de Marvelfilm Dr. Strange in the Multiverse of Madness. Volgens Cumberbatch lijkt dat echter het enige te zijn waar mensen hem van kennen en waar ze hem over vragen. Terwijl hij in zo veel meer films te zien was, zoals in de voor een Oscar genomineerde film The Power of the Dog uit 2021. Cumberbatch speelt hierin een rancher die niet blij is met de nieuwe vrouw van zijn broer, met wie hij samen de ranch runt.

Oscar

"Kom op, ik werd daarvoor genomineerd voor een Oscar", zei de gastpresenator in zijn SNL-speech. "Ik heb alleen niet gewonnen, ik werd verslagen door Will Smith", refererend aan diens winst van de Oscar voor beste mannelijke hoofdrol voor zijn rol als vader van de tenniszussen Serena en Venus Williams in de film King Richard. "Verslagen, niet geslagen", voegde Cumberbatch daar met een knipoog aan toe.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.