Terug

Volg Shownieuws

Bizar! Deze Eftelingfiguren hebben een plekje gekregen op lichaam Gigi Hadid

Nieuws

13 feb 2023, 20:24

Het maartnummer van de Nederlands editie van Vogue heeft een opvallende cover. Het Amerikaanse topmodel Gigi Hadid plakte voor de gelegenheid een hele reeks Efteling-stickers op haar gezicht. Bekende figuren als Pardoes, Lange Jan en Holle Bolle Gijs hebben een plekje gekregen.

In het bijbehorende interview vertelt Hadid, die Nederlandse roots heeft, dat ze in haar jeugd vaak in de Efteling is geweest. "Mijn familie komt uit Kaatsheuvel. De Efteling was vaste prik als we in Nederland waren. Het brengt me terug naar mijn kinder- en tienerjaren. Als ik daar ben, krijg ik direct weer dat geluksgevoel, dat ik ook had als kind."

De bewuste Efteling-foto is een van de vier speciale covers van Hadid. Ze liet zich fotograferen door haar jeugdvriendin Alana O’Herlihy.

Hadid is de dochter van de Nederlandse Yolanda Hadid en haar eerste man Mohamed Hadid. Ook haar zus Bella is een bekend topmodel.

Leonardo DiCaprio

Een tijdje geleden leek Gigi Hadid erg intiem met Hollywood-acteur Leonardo DiCaprio. De pikante beelden hiervan zie je in de video bovenaan de pagina.

Voorheen had het model een relatie met oud-One Directioner Zayn Malik. Meer over de breuk tussen de twee zie je in onderstaande video.

Leonardo DiCaprio gespot met Gigi Hadid
1:02
Leonardo DiCaprio gespot met Gigi Hadid

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.