Terug

Volg Shownieuws

Britney en Sam verhuizen naar nieuw liefdesnestje

Nieuws

14 juni 2022, 08:47

Britney Spears en haar kersverse echtgenoot Sam Asghari laten geen gras over hun liefde groeien en zijn per direct ingetrokken in een nieuw huis in de Californische plaats Calabasas. Spears woonde jarenlang in Thousand Oaks, wat op een kwartiertje rijden ligt van haar nieuwe stek, maar wilde met Sam graag een frisse start maken na alles wat ze de afgelopen jaren doorstaan hebben. Dit meldt TMZ.

Spears werd in november 2021 'bevrijd' uit haar bijna 14 jaar durende curatorschap en sprak vrij snel daarna uit met Sam te willen trouwen. Iets wat ze al veel langer wilde, maar werd tegengehouden door haar vader Jamie, die als curator optrad. Sinds hij van het toneel verdwenen is maakt de zangeres beslissingen die haar gelukkig maken, omdat ze vindt dat ze daar na al die tijd recht op heeft.

"Voor buitenstaanders lijkt het misschien dat Britney dingen snel, of misschien zelfs te snel, doet maar vergeet niet dat ze bijna 14 jaar niks zelf heeft kunnen beslissen. Ze is een volwassen vrouw, moeder van twee tieners en heeft een man die zielsveel van haar houdt. Dat aangevuld met haar grote liefde voor dieren is voor nu genoeg, ze geniet ontzettend van de kleine dingen in het leven, die niet meer vanzelfsprekend zijn als je in 'gevangenschap' leeft," aldus een bron.

Britney's nieuwe huis ligt dicht bij dat van haar ex-man Kevin Federline, met wie ze haar zonen Sean en Jayden deelt. Ook Kourtney Kardashian en Travis Barker wonen om de hoek.

Zie de video bovenaan de pagina voor foto's van de bruiloft van Britney en Sam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.