Terug

Volg Shownieuws

Ex-man Britney Spears krijgt straatverbod van drie jaar

Nieuws

14 juni 2022, 08:54

Jason Alexander, de ex-man van Britney Spears die vorige week het huwelijk van de zangeres met haar geliefde Sam Asghari wilde verstoren, heeft een straatverbod van drie jaar opgelegd gekregen. Hij mag in die periode niet in Britney's buurt komen, haar bellen of appen, of via andere manieren contact met haar op te nemen. Dat heeft een rechter in Los Angeles bepaald, meldt TMZ.

Hoewel Alexander pleitte onschuldig te zijn wat betreft de aantijgingen over zijn 'aanwezigheid' op het huwelijk, heeft hij alle schijn tegen zich. Britney's ex-man, met wie ze slechts 55 uur getrouwd was in een dolle bui in Las Vegas, filmde zijn het hele gebeuren namelijk op Instagram Live. Hierdoor was het voor de politie een koud kunstje om hem aan te houden en in te rekenen.

De rechter zette Alexanders borgtocht op een bedrag van ruim 95.000 euro. Zolang dat bedrag niet betaald is, blijft hij voorlopig in hechtenis. Daarbij wordt hij ook nog eens aangeklaagd voor het stalken van een persoon, Britney in dit geval. En daarmee houdt het nog niet op voor Alexander: hij had namelijk al een aanklacht tegen zich lopen wegens diefstal in een andere zaak.

Zie de video bovenaan de pagina voor de huwelijksfoto's van Britney haar bruiloft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.