Terug

Volg Shownieuws

Céline Dion emotioneel: 'Mijn hart is bij jullie'

Nieuws

27 juli 2024, 14:05

Céline Dion voelt zich "vereerd" dat ze vrijdagavond mocht optreden (zie video) bij de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs. De zangeres schrijft op sociale media dat ze ook heel blij is weer terug te zijn in een van haar favoriete steden.

Ze prijst de olympische sporters die ze vrijdag heeft toegezongen. "Met al hun verhalen over opoffering en vastberadenheid, pijn en doorzettingsvermogen. Jullie zijn allemaal zo gefocust geweest op je droom en of je nu wel of niet een medaille mee naar huis neemt, ik hoop dat hier zijn voor jullie betekent dat die droom is uitgekomen", schrijft ze.

Tekst gaat verder onder de Instagram-post

"Jullie mogen allemaal zo trots zijn, we weten hoe hard jullie hebben gewerkt om de beste van de besten te worden. Blijf gefocust, blijf doorgaan, mijn hart is bij jullie!"

Tekst gaat verder onder de video

De zangeres sloot de ceremonie af met het lied Hymne à l'amour van Édith Piaf. Het was voor het eerst in jaren dat de zangeres weer optrad. Ze lijdt aan een zeldzame neurologische ziekte die pijnlijke spierspanningen en spasmes veroorzaakt. Als gevolg van haar ziekte cancelde Céline een wereldtour. Wel deelde ze eerder dat ze hard werkte aan een terugkeer op het podium. Onlangs is een documentaire over haar uitgebracht:

Céline Dion geëmotioneerd bij première van documentaire
2:26
Céline Dion geëmotioneerd bij première van documentaire

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.