Terug

Volg Shownieuws

Chris Rock komt terug op klap Will Smith: 'doet nog steeds pijn'

Nieuws

5 mrt 2023, 10:40

Chris Rock is een jaar na de veelbesproken klap die hij van Will Smith kreeg tijdens de uitreiking van de Oscars nogmaals teruggekomen op het incident. De komiek maakte in een live comedyspecial op Netflix duidelijk dat het pijn deed.

"Je weet wat mensen zeggen. Ze zeggen: woorden doen pijn", stelde Rock. "Iedereen die zegt dat woorden pijn doen, is nooit in het gezicht geslagen." Ook zei de komiek dat mensen hem veel vragen of de klap pijn deed. "Het doet nog steeds pijn! Ik heb sindsdien het nummer Summertime in mijn hoofd", grapte hij, verwijzend naar de gelijknamige hit van Smith uit 1991.

'Zonder iemand te beledigen'

Aan het begin van zijn show refereerde Rock ook al naar de klap door te zeggen dat hij zijn voorstelling wilde doen "zonder iemand te beledigen". "Omdat je nooit weet wie er getriggerd kan worden."

Klap

Smith stormde vorig jaar het podium van de Oscars op toen Rock een grap maakte over het haar van zijn vrouw Jada Pinkett Smith, die lijdt aan de haarziekte alopecia. Smith bood na afloop zijn excuses aan. Hij is de komende jaren niet welkom bij de Oscars. Zie de beelden van de reactie van Chris Rock net na de klap bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.