Terug

Volg Shownieuws

Chris Rock reageert voor het eerst op klap Will Smith

Nieuws

31 mrt 2022, 08:39

Chris Rock trad woensdag voor het eerst na de Oscaruitreiking van afgelopen zondag op, en kon daarbij rekenen op een staande ovatie van de bezoekers van zijn comedyshow. Veel wilde de komiek echter niet kwijt over het incident zondag waarbij acteur Will Smith hem een klap gaf.

Volgens Variety grapte Rock na het applaus: "En, hoe was jullie weekend?". Daarna zei hij: "Ik heb niet veel te zeggen over wat er is gebeurd dus als je daarvoor bent gekomen; ik had al een hele show geschreven voor dit weekend."

De comedian liet weten dat hij op een later moment zal terugkomen op het incident. "Ik ben nog aan het verwerken wat er is gebeurd. Er komt een punt waarop ik erover zal praten. And dat zal serieus en grappig zijn." Een bezoeker schreeuwde volgens Variety vanuit de zaal: "Fuck Will Smith", maar Rock liet zich niet tot een reactie verleiden. "Ik ga wat grappen vertellen. Het is fijn om er even uit te zijn."

Moeder Will Smith laat zich uit over klap
0:34
Moeder Will Smith laat zich uit over klap

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.