Terug

Volg Shownieuws

Comedy Central: afzegging Paay echt pas vrijdag ontvangen

Nieuws

22 dec 2022, 18:50

Comedy Central heeft de afzegging van Patricia Paay over haar deelname aan de roast van Famke Louise echt pas afgelopen vrijdag ontvangen. Paay zegt zelf dat ze ruim veertien dagen geleden al een verklaring naar de zender had opgestuurd, maar dat ontkracht Comedy Central donderdag tegenover het ANP. De roast werd afgelopen maandag, drie dagen na de vermeende afzegging van Paay, opgenomen.

"Vervelend om te horen dat Patricia dit zo ervaart. Wij hebben haar statement afgelopen vrijdag ontvangen. Wij hebben daar netjes op gewacht om het zo eerlijk mogelijk in haar woorden naar buiten te brengen", laat de zender weten aan het ANP.

Paay zou eigenlijk meewerken aan de roast van Famke Louise, maar het voelde voor haar "uiteindelijk toch niet goed" om mee te doen vanwege "de snoeiharde grappen" die worden gemaakt. De 73-jarige was echter niet blij met de manier waarop de zender dat communiceerde. Paay zou volgens Comedy Central op het laatste moment hebben afgezegd van de opnames. "We hebben dat statement veertien dagen daarvoor al geschreven en naar de zender gestuurd", zei Paay daarover tegen De Telegraaf. "In de tussentijd is er niets aan de line-up veranderd. Waarom hebben ze daar zo lang mee gewacht?"

The Roast van Famke Louise, zie de video bovenaan de pagina, is op 16 januari te zien. De zangeres zal op de hak genomen worden door onder anderen Sylvia Geersen, Joke Bruijs en Maik de Boer.

Dit is de zesde Nederlandse editie van The Roast, maar Famke Louise is de eerste vrouw die in Nederland geroast wordt. Eerder werden Hans Klok, Ali B, Johnny de Mol, Giel Beelen en Gordon al onder vuur genomen.

Alles over binnenlandse- en buitenlandse sterren en crime zie je dagelijks rond 23:00 uur in Shownieuws. Hieronder is de meest recente uitzending te zien:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.