Terug

Volg Shownieuws

Connie emotioneel over zoon Marvin

Connie emotioneel over zoon Marvin

Nieuws

24 apr 2021, 13:59

Connie Witteman geeft een nieuwe update over haar zoon Marvin die sinds kort weer thuis is nadat hij ontzettend ziek werd van corona.

In een emotionele post op Instagram schrijft ze onder meer: "Ik krijg vele vragen hoe het nu met Marvin gaat, op zijn zachtst gezegd: 'Hij heeft een grote jas uitgedaan'. Ik voel mij diep geraakt als hij bij me is, maar we werken er hard aan om hem zsm weer in zijn oude patroon te krijgen zodat hij ook weer lekker kan gaan sporten! Ik heb helaas geen “insta life” maar “this is my real life”.....Je kan er in meegaan of je kan je afzijdig houden..... “What you see is what you get”.....de ene keer met een lach en de andere keer met een traan maar... zo is het leven en het leven is zoals het is gegeven en... ik kan het helaas niet mooier maken dan het is!"

Marvin werd twee weken geleden met spoed opgenomen in het ziekenhuis vanwege zijn coronabesmetting. Hij lag zelfs op de intensive care, zo vertelt Evert Santegoeds in de video bovenaan dit artikel.

(foto: Instagram Connie Witteman)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.