Terug

Volg Shownieuws

Cute! Jandino houdt spa dag voor dochtertje

Nieuws

16 jan 2022, 18:31

Zondagmiddag is natuurlijk perfect voor een welverdiend spa dagje. De dochter van Jandino is het daar zeker mee eens. Op social media deelt Asporaat dan ook een schattig moment met zijn dochter.

"Ben je klaar voor je spa-day madam?" vraagt hij dan ook aan Amy-Lee die helemaal tussen de handdoeken ligt. Vervolgens geeft de cabaretier zijn dochter een gezichtsbehandeling.

"Dit is onze favoriete klant, ze komt altijd," gaat Jandino verder. Amy-Lee houdt wel van een spa dagje en wordt het liefst elke dag gepamperd door haar vader.

De komiek laat op zijn verhaal zelfs zien hoe hij een gezichtsmaskertje maakt voor Amy-Lee. Wanneer het masker intrekt, zijn haar handen en voeten aan de beurt.

In de video bovenaan deze pagina is de hele spa day van Jandino en zijn dochtertje te zien.

Derde kindje

Jandino en zijn vrouw Shirley zijn in december trotse ouders geworden van hun derde kindje. Shownieuws sprak onlangs nog met de kersverse vader over de geboorte van de jongste Asporaat-telg. Dat zie je in onderstaande video.

Jandino maakt de babynaam bekend!
1:13
Jandino maakt de babynaam bekend!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.