Terug

Volg Shownieuws

Daniëlle van 't Schip: 'De liefde tussen ons sterft niet'

Nieuws

1 apr 2023, 09:23

Ondanks dat Daniëlle van 't Schip ernstig ziek is, geniet de goedlachse dame volop met haar man John van het prachtige Bonaire. Via Instagram laat de dochter van Willeke Alberti weten hoe het momenteel met haar gaat.

"Bon Dia! Op Bonaire voor zon, zee en meer healing. Zo een goed idee van John van 't Schip", begint Daniëlle haar verhaal op Instagram. Vervolgens legt ze uit dat het geen makkelijke beslissing was om te vertrekken naar het eiland. "Het was begin maart 2023 na een jaar het huis in Naarden weinig uit te zijn geweest, alleen voor behandelingen of ziekenhuisbezoeken. Of rondje huis in een dekbed jas trillend van de kou zei John “je hebt Bonaire energy nodig.” Ik ging gelijk heel hard huilen want ik voelde jaaaaaaa dat klopt ik had er de hele winter al van gedroomd maar dacht dat ik te zwak zou zijn om de reis aan te kunnen. But I made it. "

'Feestje van Liefde'

Vervolgens deelt Daniëlle een stuk uit de Libelle. Onlangs was ze namelijk erg openhartig over haar strijd om te leven in het tijdschrift. "Als gezin zijn we hecht. Davey woont in Australië, maar voelt heel dichtbij. Hij zit in het onderwijs en heeft regelmatig de schoolvakanties, zodat hij een paar keer per jaar bij ons kan komen. Dan wonen we met z’n zessen in ons familiehuis – inclusief de partners van Davey en Estelle – en is het ondanks alles vooral een feestje van liefde. Er wordt hier niets onder het tapijt geveegd, we zijn altijd open tegen elkaar."

Praten over de dood

Daniëlle praat met haar man en kinderen ook af en toe over de dood. "Over de dood praten we soms. Ik wens dat ik eind van het jaar gewoon op de bruiloft van Davey & Casey ben. Wel roep ik soms praktische dingen tegen John. Dat ik een dichte kist wil en zo’n swingende Surinaamse band, waarop hij dan roept dat dat echt niet kan omdat hij niet kan dansen, haha!"

Bang voor de dood is de dochter van Willeke Alberti niet. "De liefde tussen ons sterft niet, die blijft voor altijd. Misschien is mijn tijd op aarde korter dan ik wens. Ik ben niet bang voor de dood, op een dag gaan we allemaal, maar ik hou zo veel van mijn leven. Dat ik misschien binnenkort mijn lichaam moet verlaten, vind ik echt een heel slecht plan. Daar wil ik niet te veel bij stilstaan, dus focus ik me op leven met liefde. De liefde van mij voor het leven en andersom. De troost en zachte kracht die dat geeft, helpt ontzettend."

Dapper besluit

Onlangs nam Danielle een erg dapper besluit. Zo besloot ze het laatste plukje haar af te knippen. Bekijk de video bovenaan de pagina voor de beelden.  

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.