Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe plannen voor Willeke Alberti

Nieuws

22 mrt 2023, 17:28

Er is leuk nieuws voor fans van Willeke Alberti. Vandaag kondigt de organisatie van De Amsterdamse Zomer, 4PM Entertainment, aan dat ook Willeke dit jaar aan de line-up zal worden toegevoegd. In de video hierboven bekijk je meer over de documentaire over het leven Willeke.

 

Willeke Alberti, bekend van nummers als Een glimlach van een kind en Samen zijn, is al bijna 65 jaar actief binnen de muziek. Haar carrière is door pers en publiek geprezen met verschillende prijzen. Willeke heeft een lange staat van dienst in de muziek-, theater- en televisiewereld. Ze heeft samengewerkt met veel collega’s uit het vakgebied. Op 8 juli zal ook zij namelijk te zien zijn in het Olympisch Stadion.

 

Grote verassing Special Mystery Guest

"We zijn trots dat we de 'Grand Dame' van het Nederlandse lied aan onze line-up mogen toevoegen dit jaar", aldus Mitchel Bovenlander van organisator 4PM Entertainment. "De Special Mystery Guest blijft voor nu op de line-up staan, want deze kondigen we binnenkort ook nog aan. Er komt dus nog een grote verrassing aan!"

 

Line-up: Special Mystery Guest, Jan Smit, Jeroen van der Boom, Joël Borelli, Kris Kross Amsterdam, OG3NE, René Froger, Rolf Sanchez, Ruth Jacott, Tino Martin, Willeke Alberti, Wolter Kroes, Yves Berendse, Zoë Tauran en vele anderen.

 

Dochter ernstig ziek

Willeke heeft privé momenteel veel te verwerken. Haar dochter Daniëlle van 't Schip is ernstig ziek. Meer hierover bekijk je in de video's hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.