Terug

Volg Shownieuws

De zoon van DEZE bekende zanger is te zien in Love Island

Nieuws

5 juli 2022, 16:41

Nog even en dan gaat het nieuwe seizoen van Love Island NL beginnen. De Britse versie van Love Island is al van start gegaan. Enkele dagen geleden was te zien dat er iemand binnen kwam met een wel héél bekende vader...

Vrijdag maakte Jack Keating (23) zijn opwachting in de villa. Jack is de zoon van de bekende zanger Ronan Keating. In de talkshow The One Show laat hij weten dat hij het toch wel spannend vindt om zijn zoon op tv te zien.

"We missen hem ontzettend thuis. Zijn kleine broertje Cooper en zijn zusje Missy missen hem ook," vertelt Ronan in de show.

Stilletjes en nerveus

Ondanks dat Ronan het spannend vindt om zijn zoon op de buis te zien, heeft hij wel de aflevering bekeken. "Hij kwam wel een beetje stilletjes en nerveus over, wat ook heel begrijpelijk is. Ik maak me er wel zorgen om dat hij met al die mannen in een huis zit."

Voordat de opnames begonnen van het tv-programma, moest Jack eerst een aantal weken in quarantaine in Spanje. Jack laat weten dat het toen volledig stil was vanuit Jack zijn kant. "Dat maakte het extra spannend om hem daarna ineens op tv te zien." Enkele dagen geleden maakte Jack op Instagram bekend dat hij meedoet aan het programma.

Victoria Vermeer

Onlangs deed een andere oud-deelneemster van Love Island NL, Victoria Vermeer, een boekje open over hoe het er achter de schermen bij Love Island aan toe zou gaan. Dit zie je in de de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.