Terug

Volg Shownieuws

Deze bekende Qmusic-dj had bevalling van 65 uur

Nieuws

25 juli 2024, 13:28

Eerder deze maand kwam het leuke nieuws naar buiten dat de bekende Qmusic-dj Fien Vermeulen bevallen is van haar dochter. In januari kondigde ze haar zwangerschap aan (zie video). Alleen heeft Fien geen makkelijke bevalling gehad... De Qmusic-dj schrijft op Instagram dat haar dochtertje Lise-Marie begin deze maand pas na 65 uur op de wereld kwam."De thuisbevalling waar we op hadden gehoopt, is het helaas niet geworden", begint de 33-jarige Fien haar terugblik.

"Het begin was heel moeilijk. Na 56 uur regelmatige weeën waarvan de laatste 6 uur weeënstorm, zat ik nog steeds op 2 centimeter en was ik op. Met de ruggenprik hebben we toch wat kunnen ontspannen maar ik vond het heel lastig dat het niet vlotte. Bij de laatste kans controle voordat de keizersnede opgestart zou worden, zat ik opeens toch op 9 centimeter."

Na 65 uur, waarvan de dj "25 minuten geperst" heeft, werd haar eerste kind geboren. "Het laatste stuk ging zo goed en de oerkracht die ik voelde, was alles waar ik zo op had gehoopt."

Ondanks haar heftige bevalling zou Fien het "nu direct" opnieuw doen. "Sterker nog: ik zou soms wel even terug willen spoelen. Om nog een keer te beleven hoe ze geboren werd. Het was het mooiste ooit."

Marieke

In het Qmusic-nest verwacht ook een andere collega een kindje: Marieke Elsinga, van wie je de bekendmaking in de video hieronder ziet. De radio-dj maakte zich onlangs klaar op de komst van de kleine. "Ik kon me niet meer inhouden: de babykleertjes worden gewassen", schreef ze. Op de foto was een berg babykleding te zien.

Marieke maakte in februari bekend dat ze in verwachting is van een tweede kindje en in augustus is ze uitgerekend. "Ik vind het lastig voorstellen dat we een gezin hebben met twee kinderen straks, Sander en ik", zei ze daarover.

Marieke Elsinga in verwachting van tweede kind
1:16
Marieke Elsinga in verwachting van tweede kind

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.