Terug

Volg Shownieuws

Hereniging voor Mattie en Wietze?

Nieuws

6 juli 2024, 10:07

Wietze de Jager en Mattie Valk vormden jarenlang een radio-duo (zie video), maar gingen in 2017 met ruzie uit elkaar. Nu heeft Wietze zich uitgelaten over een hereniging met Mattie.

Wietze staat ervoor open binnenkort een "biertje" te drinken met zijn oud-collega Mattie Valk. Dat laat hij weten in een interview met De Telegraaf.

"We hebben elkaar lange tijd niet gesproken. Destijds, in 2017, toen we beiden bij QMusic de ochtendshow Mattie & Wietze presenteerden, werd er door Talpa aan ons getrokken", vertelt de radio-dj. "Ik ging ervan uit dat we als collega's samen optrokken. Dat bleek niet het geval."

De dj's zouden samen overstappen naar Sky Radio, maar Mattie tekende zonder dit aan De Jager te vertellen een nieuw contract bij Qmusic. Wietze werkt sinds 2018 voor Radio 538.

Wietze denkt dat hij en Mattie "zijn bezweken" onder de druk. "Het resulteerde in een hele soap waarbij ik me niet van mijn meest chique kant heb laten zien", zegt hij. "Onze vriendschap ging voorbij, maar we zijn inmiddels weer een heel aantal jaren verder dus misschien binnenkort dat biertje maar eens drinken, op Bonaire." Begin dit jaar verhuisde Wietze namelijk met zijn gezin naar Bonaire, zie onderstaande video.

Wietze gaat emigeren
0:56
Wietze gaat emigeren

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.