Terug

Volg Shownieuws

Deze BN'ers doen mee aan Ranking The Stars

Nieuws

19 okt 2021, 12:35

Het nieuwe seizoen van Ranking The Stars bestaat ook uit twee afleveringen waarin alleen sterren van weleer te zien zijn.

Onder anderen Peter Jan Rens, Henk Westbroek, Ben Cramer, Viola Holt en Imca Marina behoren tot de 'Golden Oldies' die meedoen aan die uitzendingen, maakte RTL dinsdag bekend.

Eerder verklapten Patricia Paay en Esmee van Kampen al dat zij, samen met onder anderen Ferry Doedens, Shirma Rouse, Victoria Koblenko en Gaby Blaaser, te zien zijn in het RTL 5-programma. Ook sterren als Rob Geus, Nienke Plas, Maxim Hartman en Tatum Dagelet gaan onalledaagse vragen beantwoorden en elkaar de maat nemen, zo werd dinsdag eveneens bekend.

Paul de Leeuw

Het nieuwe seizoen is vanaf 27 oktober wekelijks te zien. Het is de eerste reeks die door Eddy Zoëy wordt gepresenteerd. Hij heeft het programma overgenomen van Paul de Leeuw die eerder heeft laten weten het erg jammer te vinden dat hij het programma niet meer doet (zie video bovenaan).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.