Terug

Volg Shownieuws

Eddy Zoë is de nieuwe presentator van Ranking the Stars

Eddy Zoë is de nieuwe presentator van Ranking the Stars

Nieuws

2 juli 2021, 18:04

Eddy Zoëy is de nieuwe presentator van Ranking the Stars. Jarenlang presenteerde Paul de Leeuw het hilarische programma. Eddy is blij, maar Paul vindt het jammer... Dat laat hij aan Shownieuws weten.

"Het voelt een beetje als een penalty nemen in een EK-wedstrijd: dat moet je gewoon doen", vertelt Eddy tegen RTL Boulevard. "Ik kan niet anders dan mezelf zijn. Ik ben gewoon niet Paul de Leeuw, die man is niet te evenaren, die heeft de lach aan zijn broek hangen."

Paul - die het programma tot een groot succes maakte - vindt het niet heel leuk dat hij 'zijn' programma niet meer kan presenteren. Zijn managment laat aan Shownieuws weten: "Paul vindt het jammer dat het programma bij hem weg is, maar wenst Eddy veel succes."

Contract RTL

Paul vertelde in december in Beau blij te zijn dat hij de keuze heeft gemaakt om zijn contract bij RTL niet te verlengen. De presentator, die in 2018 overstapte van BNNVARA, geniet ervan dat hij nu de vrijheid heeft om na te denken over wat voor programma's hij wil gaan maken. In de video bovenaan deze pagina zie je waarom Paul geen Ranking the Stars meer presenteert.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.