Terug

Volg Shownieuws

Déze BN'ers zetten hun huisdier in het zonnetje

Nieuws

4 okt 2023, 16:25

Bekende Nederlanders vieren woensdag volop Dierendag. Onder anderen Marieke Elsinga, Gerard Joling en Nicolette van Dam delen foto's en video's met hun huisdieren op Instagram (zie video).

"Fijne Dierendag!", schrijft Marieke bij een reeks foto's van haar kat Kiki. Op een van de foto's is te zien dat het dier speelt met haar zoon Jip, die in november 1 jaar wordt.

Pianist Wibi Soerjadi deelt een aantal foto's van zijn trouwe viervoeter Pepper. "World Animal Day!", schrijft hij bij de foto's van zijn hond. Ook Bridget Maasland staat stil bij Dierendag. De presentatrice deelt foto's van haar twee honden Zack en Molo met haar zoon Mees. "Bij ons is het elke dag dierendag", schrijft ze bij de foto's.

Samantha Steenwijk is het met Bridget eens. "Elke dag dierendag!", schrijft de zangeres bij foto's van de paarden Wimpie, Voice, Rita en Tina. "Onze 4 'kinderen' geven ons elke dag zoveel liefde en geluk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.