Terug

Volg Shownieuws

Deze BN'ers zijn van de buis verdwenen

Nieuws

25 nov 2022, 11:38

Hoewel er steeds meer nieuwe gezichten te zien zijn op de buis, zijn er ook een aantal artiesten, presentatoren en acteurs die (onopgemerkt) van je beeldscherm verdwenen zijn. Wat is er eigenlijk met hen gebeurd en wat doen zij momenteel? Wij hebben een aantal 'verdwenen' BN'ers voor je op een rijtje gezet...

Gigi Ravelli

Velen zullen Gigi Ravelli nog kennen van Goede Tijden, Slechte Tijden. Van 2007 tot 2014 was de actrice daar namelijk te zien als Lorena Gonzalez. Sinds de blondine multimiljonair Roger Hodenius aan de haak heeft geslagen, gaan de geruchten dat hij de reden is waarom Gigi van de buis verdwenen is. De twee zouden samen een anoniem leven hebben.

In 2016 trad het stel in het huwelijksbootje en in 2019 werden zij ouders van hun eerste kindje. Bekijk de video bovenaan de pagina. Het gezin zou wonen in een prachtig pand aan het Vondelpark in Amsterdam. Weekblad Story meldt dat het pand destijds voor zo'n 15 miljoen euro gekocht is. Daarnaast zou er ook nog een complete verbouwing hebben plaatsgevonden.

De eerste beelden van babybuik Gigi Ravelli
1:00
De eerste beelden van babybuik Gigi Ravelli

Dennis Storm

Dennis Storm woont tegenwoordig samen met zijn vrouw en twee kinderen een teruggetrokken leven op Bali. In 2016 verdween de voormalig presentator van de buis. Hij presenteerde onder andere Proefkonijnen en 3 op Reis.

Dennis vertelde eerder met terugwerkende kracht met spijt terug te kijken op de jaren dat hij 3 op Reis presenteerde. Nu staat hij voor een minimalistisch en groen leven, en zou hij nooit zoveel vliegen.

Zo ziet Dennis er tegenwoordig uit:

Ben Saunders

De in Londen geboren Ben Saunders werd na zijn winst van The Voice of Holland in 2011 immens populair. Tegenwoordig focust hij zich vooral op zijn twee kinderen en een stiefdochter. Wel lijkt Ben bezig te zijn met een comeback. Zie onderstaande video.

Comeback Ben Saunders
1:44
Comeback Ben Saunders

Ruud Feldkamp

Ruud Feldkamp werd onder meer bekend door zijn rol als Noud Alberts in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2018 brak na meer dan twaalf jaar het moment aan dat Noud het fictieve Meerdijk voorgoed verliet. Als kleine jongen begon Ruud al met acteren, zo speelde hij de hoofdrol in de kinderfilm Kruimeltje.

Inmiddels staat de acteercarrière van Ruud op een laag pitje. Vandaag de dag houdt hij zich namelijk vooral bezig met cryptocurrencies. Samen met zijn broer Pim runt Ruud een bedrijf waarbij zij cryptofanaten helpen ‘traden'.

Toch lijkt de carrièreswitch niet alleen maar positief uit te pakken. Zo heeft Ruud te maken gehad met oplichtingspraktijken. Even geleden werden er regelmatig nep crypto-advertenties gedeeld waarop het gezicht van Ruud te zien was. Meer hierover vertelt Ruud in onderstaande video.

Ruud Feltkamp krijgt te maken met oplichtingspraktijken
1:24
Ruud Feltkamp krijgt te maken met oplichtingspraktijken

Esmée Denters

Esmée Denters, die zestien jaar geleden na een door miljoenen mensen bekeken 'optreden' op YouTube een samenwerking aanging met Justin Timberlake, scoorde hits met Outta Here en Love Dealer. Maar aan de samenwerking kwam abrupt een einde en sindsdien leefde Esmée in de anonimiteit in Londen. Ze werkte in een ijssalon en deed mee aan The Voice UK.

Wel lijkt Esmée te werken aan een comeback. Op Instagram deelt de brunette regelmatig video's waarbij ze haar volgers omver blaast.

Josje Huisman

Zangeres Josje Huisman staat sinds haar vertrek bij K3 minder in de spotlights, en lijkt zelf meer de luwte op te zoeken. Er is voor Josje een hoop veranderd. Zo woont ze weer in Nederland, is ze moeder geworden van zoontje Kamari en is ze gescheiden van haar partner Cle Gymah. Zie onderstaande video. Voor liefdesverdriet was niet veel tijd, aangezien de blondine sinds augustus weer in love lijkt te zijn met creatief directeur Leon Tanate.

Josje en vriend uit elkaar?
0:46
Josje en vriend uit elkaar?

Tegenwoordig ontwerpt Josje haar eigen hoeden. "Ik heb acht jaar geleden geleerd om hoeden te maken en had al veel langer de wens om er iets méér mee te doen, maar ik durfde de stap niet zetten. Tot ik vorig jaar dacht: waar zit ik eigenlijk op te wachten? Daarnaast doe ik allerlei leuke fotografieprojecten voor sociale media", liet Josje weten in een interview met het AD.

Josje Huisman ontwerpt hoedje voor Belgische Koningshuis
1:30
Josje Huisman ontwerpt hoedje voor Belgische Koningshuis



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.