Terug

Volg Shownieuws

Hoe gaat het nu met broertjes Ben en Dean Saunders?

Nieuws

12 mei 2022, 17:10

De spraakmakende broers Ben Saunders en Dean Saunders hebben allebei een talentenjacht gewonnen in 2011. Ben won The Voice of Holland en Dean won Popstars. Ze waren allebei zeer populair destijds. Hoe gaat het nu met ze?

Ben Saunders

De in Londen geboren 38-jarige zanger Ben Saunders werd na zijn winst van The Voice of Holland in 2011 immens populair.

Hij maakt nog altijd muziek, maar focust zich ook veel op zijn twee kinderen en een stiefdochter.

Na een aantal jaren wat minder te hebben vernomen van Ben, lijkt hij weer terug van weggeweest. Zo deed hij vorig jaar nog mee aan het programma Onmogelijke Duetten op SBS6.

Twee maanden geleden is Ben met spoed naar het ziekenhuis gebracht wegens een abces op zijn dikke darm. In de video bovenaan deze pagina vertelde hij aan Shownieuws hoe het met hem ging.

In de video hieronder zie je dat Ben aan Shownieuws vertelt over zijn comeback, een jaar geleden.

Comeback Ben Saunders
1:44
Comeback Ben Saunders

Dean Saunders

Ook de 41-jarige zanger Dean Saunders is in Londen geboren. De zanger kreeg veel succes nadat hij Popstars in 2011 gewonnen had.

Dean maakt nog steeds muziek, zo heeft hij vorig jaar het nummer Jij laat me leven uitgebracht. Ze zanger heeft twee kinderen.

Op donderdag maakte Dean op zijn Instagram pagina bekend dat hij een nieuwe videoclip heeft opgenomen voor een nummer dat hij binnenkort zal uitbrengen.

Broers in opspraak

De familie Saunders is door de jaren heen regelmatig in aanraking geweest met justitie.

Dean Saunders kreeg in april 2018 een straf van 18 maanden cel, waarvan zes voorwaardelijk, wegens mishandeling van zijn ex-vriendin Jamie Faber en het in brandsteken van de auto van de vader van zijn ex. Zo zou Faber toen ze hoogzwanger was van hun zoontje van de trap zijn geduwd en daardoor verschillende botten hebben gebroken.

Ben Saunders werd in 2016 veroordeeld wegens het mishandelen van een verkeersregelaar. Hij zou voor zijn vader zijn opgekomen tijdens een ruzie. In 2014 zou hij spiegels van een auto en een scooter hebben vernield, hiervoor moest hij een schadevergoeding betalen.

(Instagram: deansaundersjr)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.