Terug

Volg Shownieuws

Deze EOTB-ster bevestigt relatie met Bachelor-Sara

Nieuws

29 jan 2022, 14:07

Dat ook de realitywereld klein is, bewijzen Sara van Kooten en Wayne Siebenga nog maar eens. Zo heeft laatstgenoemde, bekend van Ex On The Beach, zaterdag zijn relatie bevestigt met de De Bachelor-deelneemster.

Wayne maakte furore in het eerste seizoen van EOTB en nam ook deel aan het All Stars-seizoen van het realityprogramma. Tijdens zijn laatste optreden vertelde hij dat hij vond dat de tijd rijp was voor een serieuze relatie en 'huisje, boompje, beestje'. Hij dacht dit geluk te hebben gevonden bij Lisa Sace, maar dat bleek een eendagsvlieg. In Sara zag hij echter wél toekomstmuziek.

Sara, die door Tony Jr. als een van eerste werd weggestuurd, gaf aan nooit meer aan een liefdesprogramma mee te kunnen doen. "Omdat ik mijzelf daar totaal niet kan openstellen", vertelde ze destijds. Gelukkig is dat ook niet meer nodig, want op Instagram maakt Wayne wereldkundig dat Sara van 'hem' is.

Zwangerschap

Een ander oud deelnemer van Ex On The Beach, Jørney Hendrikx, liet vlak voor de kerstdagen op Instagram weten dat de laatste loodjes van haar zwangerschap allesbehalve vlekkeloos verlopen. Inmiddels zit de zwangere Jørney in week 40 van haar zwangerschap, maar heeft de realityster enorm last van weeën. In de video bovenaan de pagina zie je deze update.

"Zoals jullie hier kunnen zien loop ik al enkele dagen met weeën het gaat allemaal niet heel gemakkelijk. But she is allllll worth it! Keep you guys posted and BIGBIG LOVE to all the support!", laat de vriendin van die andere Ex On The Beach-deelnemer en vader, Odim, aan de buitenwereld weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.