Terug

Volg Shownieuws

Deze politici gaan op date in een speciale aflevering van First Dates

Nieuws

31 okt 2023, 13:23

In een speciale aflevering van de BNNVARA-datingshow First Dates, waar eerder nog een aantal BN'ers aan meededen (zie video), gaan meerdere politici 'op date' met een zwevende kiezer.

Onder anderen Rob Jetten (D66), Caroline van der Plas (BBB) en Laurens Dassen (Volt) doen mee. Ook Eline Vedder (CDA), Esmah Lahlah (GroenLinks-PvdA) en Joost Eerdmans (JA21) nemen plaats aan tafel. De politici nemen in het gesprek met de zwevende kiezer de tijd en moeite om te luisteren naar de standpunten van de ander.

De speciale aflevering van First Dates, die de naam First Debates krijgt, is te zien op 21 november bij NPO 3. Een dag later vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats.

Shownieuws

In maart schoven ook een aantal van de grootste politici van Nederland aan in Shownieuws! Onder ander Mark Rutte was aanwezig in onze uitzending. Die beelden zie je hieronder.

Openhartige premier Mark Rutte bij Shownieuws
18:39
Openhartige premier Mark Rutte bij Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.