Terug

Volg Shownieuws

'Minst sympathieke' deelneemster ooit bij First Dates

'Minst sympathieke' deelneemster ooit bij First Dates

Nieuws

28 feb 2023, 14:55

In het programma First Dates, was afgelopen aflevering de single Jady te zien. De 24-jarige viel bij de kijker niet echt in de smaak. Ze wordt nu zelfs de 'minst sympathieke deelneemster ooit' genoemd.

Jady werd in de aflevering gekoppeld aan de 24-jarige Lars. Ze vertelt dat ze eigenlijk in Italië woont, maar speciaal voor de liefde naar Nederland is gekomen. Maar wanneer Lars zich voorstelt maakt ze direct al een onaardige opmerking: "Lars? Echt een kakkernaam”, zegt ze terwijl ze hem een hand geeft."

Douchen

En het blijft niet bij één opmerking, want wanneer Jady aan Lars vraagt of hij doucht voor het sporten antwoordt hij het volgende: "Voor de sportschool douchen? Ik ga gewoon na het sporten douchen. "Jij gaat ongewassen naar de sportschool?", vraagt Jady verontwaardigd. Lars legt uit dat hij elke dag doucht waarna Jady begint te lachen. "Alleen in de avond?!"

Rekening

Ook vindt Jady dat Lars de rekening moet betalen: "Wij als vrouwen doen al de moeite om ons leuk aan te kleden en make-up op te doen. Wij moeten jullie kind baren, ik vind dat mannen de rekening horen te betalen."

Reacties

Op Twitter gaat het los over de 24-jarige Jady. "Wauw… Jady schiet in zoveel opzichten in m’n allergiezone, dat is echt bizar. Wat een misplaatst arrogant, verwend, neerbuigend, opgespoten poppetje", twittert een kijker. Een andere kijker weet niet wat Jady zich bezielt. "Wie denkt ze wel dat ze is?". Onderstaand een greep uit de overige reacties:

Voor het laatste entertainment nieuws kijk je elke dag naar Shownieuws. Bekijk gauw de laatste uitzending bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.