Terug

Volg Shownieuws

Déze Shownieuws-deskundige is in het huwelijksbootje gestapt

Nieuws

15 sep 2024, 20:02

Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven is zondag in het huwelijksbootje gestapt (zie video). En dit heeft hij heel goed geheim gehouden...

Zelfs de beste vrienden van het stel wisten niet dat ze zondag naar hun bruiloft zouden gaan. Bart en Dennis hadden ze namelijk uitgenodigd om de liefde met elkaar te vieren, maar zonder dat iemand het wist stonden ze eigenlijk op een bruiloft.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Sunny Jagesar fotografie

Geheim

Bart en Dennis zijn al ruim 15 jaar een stel en gaven elkaar dus zondag het JA-woord. Hierna is Shownieuws bij het gelukkige koppel op bezoek gegaan om ze te feliciteren en te vragen hoe ze dit zo goed geheim hebben kunnen houden. Want hoe lang hebben ze dit eigenlijk geheim gehouden?

"Een jaartje eigenlijk wel. Het was best spannend, want mensen zaten te vissen. Maar eindelijk ontlading dat we het lieve vrienden en familie erbij zijn waarvan we houden", laat Dennis weten.

Ook entertainmentdeskundige Bart vond het een moeilijke taak 'omdat het de afgelopen week alleen maar over huwelijken ging in Shownieuws.' "Ik zat de hele tijd m'n tong af te bijten. Toen dacht ik: 'Jullie moesten eens weten, want ik sta ook voor een huwelijk, en dat was best wel lastig af en toe, maar het is gelukt!"

En dat is zeker gelukt, want vorige week had Bart het nog over het huwelijk van Britt Dekker. Bekijk de beelden hiervan onderstaand:

Britt Dekker is getrouwd
1:11
Britt Dekker is getrouwd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.