Terug

Volg Shownieuws

Deze wereldartiest is geïnteresseerd in Roxy Dekker

Nieuws

9 aug 2024, 13:14

Martin Garrix heeft al heel wat samenwerkingen met buitenlandse artiesten achter zijn naam staan, maar ziet ook wel wat in een Nederlands onderonsje. "Met Roxy Dekker kan lachen zijn en Davina Michelle vind ik cool", vertelde de dj in een interview met Barry Paf van 100% NL (zie video).

Martin Garrix herhaalde in het gesprek ook dat hij niet zo snel naar het Eurovisie Songfestival zou gaan. "Daar heb ik vrij weinig zin in", lachte hij.

De 28-jarige Martin Garrix werkte in het verleden onder meer met grote artiesten als Bebe Rexha, Dua Lipa, Troye Sivan, Khalid, Tove Lo en Dean Lewis. Ook nam hij een nummer op met Bono en The Edge van U2.

Ronnie Flex

Roxy Dekker heeft momenteel een gigantische hit te pakken met Ronnie Flex. Gaan We Weg? staat bovenaan de hitlijsten. Roxy liet aan Shownieuws weten dat ze het enorm gaaf vond om samen met Ronnie een nummer uit de brengen (zie video hieronder).

Roxy Dekker over housenummer met Ronnie Flex
1:03
Roxy Dekker over housenummer met Ronnie Flex

"Het was bizar toen ik voor het eerst met hem in de studio zat. Echt een beetje gênant dat hij dit ziet, maar de eerste keer toen ik onze stemmen samen hoorde, moest ik bijna huilen omdat ik toen dacht: wat de fack, ik sta nu op een tune met Ronnie Flex. We blenden zo mooi samen, wie had dit ooit gedacht? Dat is heel bijzonder."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.