Terug

Volg Shownieuws

Diederik Jekel deelt ontroerend babynieuws

Diederik Jekel deelt ontroerend babynieuws

Nieuws

1 mrt 2023, 14:46

Diederik Jekel deelt ontroerend nieuws op Instagram. Zijn vriendin Eline is voor de tweede keer zwanger, nadat haar eerste zwangerschap in een miskraam eindigde.

Op Instagram schrijft Diederik een emotionele en ontroerende tekst bij een foto van de echo.

De twee hoorde 22 weken geleden dat Eline zwanger was voor de tweede keer, en buiten dat het super mooi nieuws is voor de twee, heeft het ook een zwart randje. Dit omdat hun eerdere zwangerschap eindigde in een miskraam.

Verdrietig nieuws

Diederiks' vriendin Eline wilde het nieuws van de miskraam graag als eerste delen. "Omdat ik maar al te goed weet hoe hard ons blije nieuws bij iemand anders aan kan komen. Daarom wil ik graag benadrukken dat als dat voor jou zo is, ik weet hoe je je voelt, en alleen maar liefde en begrip voor je heb", zijn de woorden van Eline.

Trots

"Sinds kort mag ik ons kindje ook voelen via de buik van Eline en dat is iets waar ik niet genoeg van kan krijgen", aldus Diederik.

Hij is enorm onder de indruk en trots op zijn vriendin: "Hoe ze alles aanpakt en met alles om gaat. We kijken enorm uit om deze nieuwe Bommelaar en bewoner van ons leuke landje en planeet te mogen ontmoeten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.