Terug

Volg Shownieuws

Dit is het afvalgeheim van Gert Verhulst

Nieuws

22 sep 2023, 09:19

Gert Verhulst heeft in zijn dagelijkse talkshow een opmerkelijke onthulling gedaan. Hij heeft opgebiecht hoe hij van zijn overtollige kilo's is gekomen (zie video).

Namelijk door het omstreden medicijn: Ozempic...

Diabetes

Ozempic is een medicijn dat wordt gebruikt door mensen met diabetes type 2. Bijwerking is gewichtsverlies en dus is het interessant voor mensen die overtollige kilo's kwijt willen. Vele andere sterren hebben hier ook gebruik van gemaakt. Onder andere: Adele, Kim Kardashian en Oprah worden ervan verdacht dit te gebruiken. De Shownieuws-tafel vindt hier wel wat van.

Niet oké

Anouk vindt het niet oké dat mensen dit gebruiken om af te vallen omdat er straks geen pillen voor diabetespatiënten zijn. Ook Guido vindt het belachelijk. Vooral omdat je er maar 1 kilo per week mee afvalt. De deskundige heeft afgelopen week een sap kuur gedaan waarmee je vijf kilo kan afvallen.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.