Terug

Volg Shownieuws

Dit zegt 'grote liefde' Maan over haar

Nieuws

8 aug 2022, 22:04

Maan zou al een tijdje gelukkig zijn met Karel van Goldband. De zanger van de populaire groep reageert erg cryptisch op deze geruchten...

Op enkele juicekanalen is Maan al meerdere malen intiem gespot met Karel. Er wordt zelfs beweerd dat zij een relatie hebben.

RTL Boulevard confronteert de zanger met de geruchten. Zijn antwoord is vaag, maar zegt daarmee misschien juist wel een hoop. "Ik weet niet hoe 'de Maan' in elkaar zit. 's Nachts bloeit het op en vind ik het een mooi zicht. Zo ver en onbereikbaar", aldus Karel.

Liefde?

Onlangs vertelde Maan nog aan Grazia over haar mogelijke nieuwe liefde. "Ik vind niet dat mensen dat allemaal hoeven te weten, maar ik wil er ook weer niet spastisch over doen. Ik ben gewoon lekker aan het flierefluiten."

Toch heeft ze wel grote wensen in het liefdes- en gezinsleven. "Op privégebied zou ik het mooi vinden om uiteindelijk een mooi gezin te krijgen en mama te worden", vertelt Maan. Ze heeft al een goed voorbeeld. "Chantal Janzen, mijn ’tweede moeder’, vind ik een goed voorbeeld van hoe je carrière en familie goed kunt combineren. Het ziet er altijd zo gebalanceerd uit bij haar.”

Haar andere wens: "Mijn vriendinnetjes, broertje en ouders zijn zo’n steady factor in mijn leven. Dat ze nog maar lang gezond mogen blijven..." aldus Maan.

In de video bovenaan zie je dat Maan niet alleen kan zingen. Ze blijkt ook goocheltrucs uit te kunnen voeren. Of ze goed zijn, is een tweede.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.