Terug

Volg Shownieuws

Dochter Chantal Bles krijgt eerste knipbeurt na chemo: 'Trots op onze kanjer'

Nieuws

23 mrt 2022, 14:18

De zesjarige Jada, dochter van Chantal Bles en voormalig F1-coureur Robert Doornbos, heeft dinsdag voor het eerst haar haar geknipt na haar chemobehandelingen van vier jaar geleden. Dat laat de trotse moeder op Instagram weten.

"Gisteren (dinsdag red.) is Jada voor het eerst naar de kapper geweest. Dat zal altijd een momentje zijn voor iedere ouder", begint Chantal haar Instagram-post.

"Het mooiste haar dat ik ooit gezien heb 🤩", vervolgt de apetrotse moeder vervolgens.

En de reacties zijn hartverwarmend. Papa Robert schrijft eronder. "My powergirl 💪🏻❤️" en Britt Dekker plaatst een hartje, net als Monique Westenberg en Chantal Janzen. Ze kan dus op genoeg steun rekenen!

Uitzaaiingen

In 2018 werd bij Jada een grote niertumor met uitzaaiingen gevonden. Die werd operatief verwijderd, waarna ze tot begin 2019 chemotherapie onderging om de uitzaaiingen te bestrijden. Het meisje verloor daardoor haar haren. In de video bovenaan de pagina is meer te zien over deze heftige gebeurtenis. Jada werd zo’n drie jaar geleden, op Wereldkankerdag, genezen verklaard. Sindsdien gaat stabiel met d'r, maar onlangs werd ze wel met spoed opgenomen in het ziekenhuis vanwege een dubbel buikvirus. Dat werd haar bijna fataal, liet Doornbos toen weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.