Terug

Volg Shownieuws

Dochtertje Jørney en Odim opgenomen in ziekenhuis

Nieuws

21 juni 2022, 14:15

Dochtertje Aliyaah van het Ex On The Beach-koppel Jørney en Odim, is opgenomen in het ziekenhuis wegens een virus. Het is nog niet bekend aan welk virus Aliyaah momenteel lijdt.

Jørney vertelt in haar Instagram-story: "Ik denk soms echt dat ik vervloekt ben ofzo. Letterlijk het afgelopen jaar overkomt mij alleen maar fucking shit, echt bizar. Ik ben het helemaal beu."

Een heftig beeld van een baby vol slangetjes en pleisters wordt vervolgens zichtbaar op de story, bekijk een snapshot daarvan hieronder.

Ook vader Odim is naar het ziekenhuis gekomen om Jørney met de baby te vergezellen, ondanks de uit de hand gelopen ruzie van het stel. Jørney laat weten dat Aliyaah nog geen vooruitgang boekt, al wordt de koorts minder. De baby ligt momenteel aan het infuus voor vocht en voeding, want ze houdt niks binnen. Ook krijgt de jonge spruit zuurstof toegediend.

Het kleine baby'tje is gespoeld en de dokter zal morgen kijken welke andere behandelingen nog mogelijk en nodig zijn.

In de video bovenaan de pagina zie je Jørney die net was bevallen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.