Terug

Volg Shownieuws

Donnie en Frans Duijts duiken weer samen de studio in

Nieuws

12 jan 2023, 17:19

Donnie en Frans Duijts zijn na hun gezamenlijke hit Frans Duits (2021) opnieuw de studio ingedoken. Hun single Koffie Of Thee komt donderdagmiddag uit.

Het is een feestnummer dat gaat over het verzetten van de zin met een drankje en dansje. De bijbehorende videoclip verschijnt donderdag op YouTube. Beluister het liedje bovenaan de pagina.

Donnie nam eerder ook met andere volkszangers nummers op. Zo bracht hij samen met Frans Bauer het nummer Geen Centen, Maar Spullen uit en scoorde hij met René Froger een hit met Bon Gepakt. Zijn nummer Bieber van de Kroeg was een samenwerking met Mart Hoogkamer.

Eerder ging Donnie nog een samenwerkingsproject aan met meerdere volkszangers, namelijk de Toppers. De rapper werkt aan een heel album 'met dat volksrepertoire', zei hij in het Volkskrant Magazine. "Sterker: ik denk dat het er twee gaan worden." Zie er alles over in de video onderaan de pagina.

Donnie slaat handen ineen met Toppers
0:22
Donnie slaat handen ineen met Toppers

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.