Terug

Volg Shownieuws

Grote verbazing na klaagzang Frans Duijts

Nieuws

15 dec 2022, 08:51

Zanger Frans Duijts zorgt woensdagavond voor nogal wat verontwaardiging bij de overige tafelgasten in HLF8 als hij klaagt over zijn torenhoge energierekening. "Ik ga straks over de 2.000 euro per maand heen", zegt hij. Onder meer Catherine Keyl is met stomheid geslagen...

"Als je ziet wat er gebeurt met die prijzen…Dat is aan het verdubbelen en het wordt nog gekker volgens mij", reageert Frans als er wordt gepraat over de energiecrisis. "Het enige wat je kunt doen is verduurzamen met zonnepanelen onder andere en een warmtepomp. Ik ben daar nu ook mee bezig. Ik wilde daar totaal niet aan, maar ik heb er nu 85 en, schrik niet, ik verbruik 23.000 kuub elektra per jaar."

Catherine weet niet wat ze hoort: "Wat doe jij dan? Zit je de hele dag in het bubbelbad ofzo?" Frans: "Ja, die staat ook nog aan, maar nu even niet trouwens, maar mijn schoonouders wonen ook nog bij ons inpandig." Duijts betaalt nu ruim 1800 euro per maand aan energiekosten. "Dat gaat denk ik door naar boven de 2k. Ik wil eigenlijk, sorry dat ik het zeg, hartaanval-Vattenfall afknippen en zelfvoorzienend zijn. Het is echt bizar." Catherine stomverbaasd: "Ja, maar luister, hoe kan het dat je zoveel verbruikt dan? Wat doe je?"...Het hele fragment is bovenaan de pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.